www.paintballweb.no

Hvordan stille inn ditt Hammerhad løp

Har du gått til det skrittet å investert i et av markedets beste løp, må du også vite hvordan du skal fininnstille det. Dette for å få det aller beste ut av løpet.

Bruk alltid en kronograf for den endelige sjekk

Med et Hammerhead løp kan du i visuelt  fininnstille løpet for maksimal presisjon.
Først, velg det rette bakstykket til den ballen du benytter. Deretter finn et egnet sted for testing. Veldig praktisk å ha en kronograf tilgjengelig. Still inn høyt / maksimalt uttrykk på markøren. Velg deg et mål ca. 30-35 meter fra utgangsstedet ditt.  Skyt jevnt ca. 1 ball pr. sekund samtidig som du skrur ned uttrykket på markøren. Når utgangshastigheten er rundt 290 FPS (ca. 90 meter / sekundet) vil ballen gå i en stor bue. Når du så fortsetter å skru ned uttrykket vil buen bli mindre og mindre. Når buen er borte og presisjonen er der den skal være, har du funnet den optimale utgangshastighet. Sjekk for sikkerhetsskyld på kronografen for å være helt sikker. Antatt utgangshastighet er 260 – 285 FPS.
Husk, ballen endrer seg i løpet av en dag, avhengig av temperatur og fuktighet, så sjekk alltid FPS før du går ut på spilleområdet. Sikkert for motspillere og du er sikker på å få det beste ut av ditt Hammerhead løp.

Hvordan velge rett bakstykke

Når du måler ballen, - er det alltid greit å gjøre dette på 5-10 stk. Størrelsen kan variere noe i en og samme pose. Den beste kombinasjonen ball / bakstykke kjennes av at ballen har litt motstand for å få den gjennom. Den skal være lett å blåse ut av bakstykket. Det er bedre at den er litt løs enn om den er for trang. Husk alltid å lukke ballposen etter at du har fylt magasinet. Fuktighet og temperatur vil kunne gjøre at ballen suger til seg fuktighet og kan svelle opp. Vi foreslår derfor at du måler ballen ut over dagen med en ballmåler, dermed har du optimal kontroll.

Lykke til med ditt Hammerhead løp.

ED-Sport, paintballTelefon: 71 68 34 00